sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kuulumisia

En ole kirjoitellut, koska on ollut pientä häslinkiä tallilla, enkä ole muutenkaan nyt jaksanut kirjoittaa, koska ei ole ollut kuvia. Kuvattomat postaukset ovat tylsiä, eikö?  Pahoittelen jo laatua, koska kuvat on otettu puhelimella. Tänään ehkä tulee vielä postausta.Violalla en eilen mennyt, koska en ehtinyt/jaksanut, koska menin kahdella jukuripäisellä ponilla. Viola on saanut tarhaan paalin ja siellä se nyt aina syö heinää ja lihoaa pian palloksi. Meinattiin eka klipata Viola, mutta ei me sittenkään klipata, koska itäisi ostaa uusi loimi ja Violalla on tullut jo kylkiin kulumia.

Eilen siis Violalla oli vapaapäivä. Menin ekanaMyrtti-ponilla,  joka men ihan kivasti. Parikertaa se säikähti ulkopuolella jouksevia poneja, mutta pysyin selässä, se oli tavoite. Myrtti yritti parikertaa lennättää mut sen selästä.  Jouduin harjoittelemaan myrtillä laukan nostoja, koska kuulemma nostaa väärää laukkaa tunneilla. Menin myös yhden kerran puomin ylitse, kun maneesissa sellanen oli.Myrtin jälkeen menin Niilolla, joka on varmaan 80 cm korkuinen. Tiedän olevani sille liian pitkä, mutta Niiloa se ei tunnu haittaavan. Menen Niilolla aina joskus viikonloppuisin, en siis joka päivä.
Nilo heitti mut alas kerran, koska mentiin erisuuntiin laukassa. Siellä on aika vaikea pysyä, kun poni on niin pieni. Niilo meni muuten hyvin.

Kun tultiin tallilta mentiin tuttujen luokse loppu illaksi. Tultiin 12 jälkeen kotiin, enkä ehtinyt sisksi kirjoittaa.  Nyt olen pian lähdössä tallille ratsastamaan taas Niilolla ja Myrtilla, koitan saada kuvattua jotain tallilla.Tykkäättekö te mieluummin Kuvallisista vai kuvattomista postauksista?
Entä kirjoitanko liian lyhyesti tai pitkästi?
Millaisia postauksia haluaisitte?

- Toivoisin, että vastaisitte noihin kysymyksiin.

3 kommenttia:

  1. voi miten suloinen hevonen ja tosi kiva ulkoasu :) teetkö muillekkin? ;)

    VastaaPoista
  2. Mielummin kuvallisia postauksia ja kirjoitat ihan hyvän pituisia tekstejä. Kiva ulkoasua ja banneri. :)
    Puzzpazz.blogspot.fi
    Käy kurkkaa meidänkin blogi jos kiinnostaa!:)

    VastaaPoista