lauantai 9. marraskuuta 2013

Arvonnan voittaja & videoita ratsastuksesta

Aloitetaan nyt ratsastuksesta. Tulin tallille kaverini S:n kanssa ja hän auttoi mua laittamaan Violan kuntoon. Tultiin tallille siinä 16.00 aikoihin. Tunnit oli alkanut, mutta 17.00-18.00 oli sellainen välitunti ja päästiin ratsastamaan maneesiin. ja pahoittelen jo puhelinlaatua. Harjattiin Violaa siinä odotellessa, että päästäisiin maneesiin.Maneesissa Viola oli aluksi tosi laiska, mutta jo ensimmäisten laukkojen jälkeen Viola virkistyi ja sain alkaa jo pidätellä sitä. Taivuttelin sen hyvin alussa. Viola vähän protestoi, koska ei olisi jaksanut tehdä töitä.

Jossain vaiheessa S kävi hakemassa tolpat ja puomit. Ajattelin vähän hypätä Violalla, kun ei sillä ole hetkeen hypätty. Hypyt onnistui ihan hyvin, minkä näette videolla, jos jaksat te lukea loppuun. Kaksi hyppyä meni ihan pyllylleen, kun en ratsastanut loppuun asti. Viola lähti niissä hypyssä kaukaa, kun en ratsastanut sitä oikealle paikalle ja en päässyt mukaan hyppyyn. Toinen saatiin videolle, mutta toista ei.

Ratsastuksen jälkeen Viola hikinen, niin kuin aina. Aiomme klipata Violan, kun ehditään, koska se on alkanut hikoa jo pikku ratsastelusta. 

Videota ja arvonnan voittaja tähän loppuun :)


Arvonnan voittaja


Arvoin voittajan puolueettomasti käsin. Se oli hieman rankkaa, mutta se nyt oli pikku juttu. Teen nyt silleen, että jos voittaja ei vastaa se siirtyy aina alemmille. Eli laitoin tähän kolme parasta ja jos eka ei vastaa sähköpostissa se siirtyy toiselle, jos hänkään ei vastaa se siirtyy kolmannelle. Eli vaan yksi voittaja, mutta top kolme parasta. Toivottavasti ymmärsitte :)

1. Lotta Lahti
2. Amanda Saarinen
3. Fanny

Kiitos kaikille osallistujille ja uusille lukioille, joista ainakin osa jää pysyväksi. Katsotaa, koska tulee seuraava arvonta :)2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista