maanantai 2. syyskuuta 2013

Tallilla & kuvailua

Miten ihmeessä päivä kuluu näin nopeasti? En ole ehtinyt tehdä mitään. Menin kouluun 8.00 - 14.00. Oltiin koulussa jossain ihmeellisessä paikassa, missä me oltiin aikamatkalla. Kun tultiin takaisin kouluun niin meillä ei ehtinyt olla, kuin tunti koulua.

Sitten lähdin tallille hoitamaan ja ratsastamaan Violan. Nyt ei tule videoita, koska Eevi ei ole laittanut niitä minulle. Viola oli aluksi todella laiska ja jouduin laukkaamaan pitkiä sivuja. Sanni oli laittamassa minulle esteitä ja korottamassa miitä. Kun aloitimme hyppäämisen Viola ei kunnioittanutkaan estettä vaan meni sen lävitse. Tultiin uudestaan ja sitten onnistui. Hyppäsimme 80 cm okseria ja 70 cm pystyä. Ennnkuin lähdin tallilta menin katsomaan kaverini tuntia kentälle. Polttiaiset meinasivat syödä minut täysin.

Olin myöskin vähän kuvailemassa luontoa ja muutakin. Jotkut kuvat onnistuivat, mutta jotkut eivät. Kuviani ei saa kopioida ilman lupaa, mutta voin antaa, jos kysyy luvan. Lopuksi saatte siis vain katsoa kuvia :D

Tää nyt oli taas vain tälläinen sotku tänne blogiin. Ikinä ei vain keksi kirjoitettavaa. Olen innoissani, kun tulen kirjoittamaan, mutta sitten se hiipuu, kun ei keksi kerta kaikkiaan mitään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti